Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Ervaren en vertrouwd: meer dan 20 jaar ervaring

Raijmad Administraties heeft meer dan 20 ervaring in het deskundig voeren van administraties voor vele honderden bedrijven. Maar bent u dan een nummer? Zeker niet. We hebben zoveel klanten omdat er veel werk door de klant zelf online kan worden gedaan. Zoals het uiterst tijd- en kostenbesparende Scan & Boek.

Doordat veel werk van onze klanten geautomatiseerd wordt, is er tijd voor steekhoudend en gericht advies. Op fiscaal en financieel gebied, maar ook op strategisch gebied voor de lange termijn. Juist hierdoor ontstaat een langdurige band en kennen wij onze klanten door en door. Ervaren en vertrouwd: dat is Raijmad Administraties.

Ontdek het ook. Bel met 020 - 410 0933. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we u precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen en, minstens zo belangrijk, hoe u de kosten van het voeren van uw administratie beter onder controle kunt krijgen.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933