Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Zelfstandigen zonder personeel (zzp)

Zzp’ers zijn ondernemers die een bedrijf in hun eentje exploiteren. Zonder personeel. Een zzp’er kan zelf een rechtsvorm kiezen voor zijn bedrijf. Meestal wordt gekozen voor de eenmanszaak. Soms is het interessanter om een bv op te richten.

Lees meer

Besloten Vennootschappen (bv)

Het oprichten van een besloten vennootschap kan voor een ondernemer aantrekkelijk zijn. Denk hierbij aan het opzetten van een nieuw bedrijf, een bedrijfsopvolging, als u de leeftijd van 50 jaar bent gepasseerd of een jaarlijkse winst maakt boven € 100.000,=.

Lees meer

Naamloze Vennootschappen (nv)

Het oprichten van een naamloze vennootschap kan voor een ondernemer interessant zijn. Bijvoorbeeld bij het opstarten van een nieuw bedrijf, een bedrijfsopvolging, als u de leeftijd van 50 jaar bent gepasseerd of een jaarlijkse winst maakt boven € 100.000,=.

Lees meer

Holdings

De structuur van een holding bestaat uit een vennootschap die aandelen houdt in een andere vennootschap. Hierbij is de houder de holdingmaatschappij en de andere vennootschap de werkmaatschappij. In deze werkmaatschappij hebben alle activiteiten plaats en wordt ook het ondernemingsrisico gelopen. Het is de moeite alleszins waard om te overwegen een holding bv of beheer bv op te richten.

Lees meer

Vennootschappen Onder Firma (vof)

De vennootschap onder firma is qua rechtspersoonlijkheid hetzelfde als een eenmanszaak. Alle eigenaren van de vof zijn verantwoordelijk voor elkaars handelen, de verplichtingen van de onderneming en de schuldenlast in het bedrijf.

Lees meer

Stichtingen & Verenigingen

U wilt een organisatie oprichten met een bepaalde doelstelling. Moet u kiezen voor een vereniging of een stichting? Welke vorm dit wordt, hangt af van uw doelstelling. Het oprichten van formele verenigingen en stichtingen wordt bij een notaris geregeld. Raijmakers Administraties heeft veel ervaring in het oprichten van stichtingen en verenigingen. Wij kunnen u uitstekend adviseren en begeleiden bij de oprichting daarvan.

Lees meer

Eenmanszaak

De eenmanszaak is qua rechtspersoonlijkheid hetzelfde als een vennootschap onder firma. De leiding en het eigendom behoren 1 persoon toe. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan een eenmansbedrijf ook personeel in dienst hebben. Deze rechtsvorm kunt u goedkoop en snel oprichten. De kosten hiervoor zijn laag en de winst hoeft u niet te delen. Een ander voordeel is de snelle besluitvorming. U hoeft immers met niemand te overleggen.

Lees meer

Partners

Raijmakers Administraties levert u een compleet dienstenpakket. Of het nu gaat om administratieve, fiscale of financiële zaken, wij kunnen u helpen. Om u optimaal van dienst te zijn, werken wij samen met gerenommeerde notariskantoren en registeraccountants.

Lees meer

Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933