Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

How to; administratie training

Raijmakers Administraties verzorgt ook financieel administratieve trainingen. Voor u als ondernemer of voor uw medewerkers. Desgewenst op maat gesneden. Voor gevestigde bedrijven en starters. De trainingen worden gegeven door trainers met minimaal 5 jaar ervaring.

Verschillende trainingen

Aan welke training hebt u de meeste behoefte? Veel ondernemers hebben bijvoorbeeld moeite met het lezen van hun jaarstukken en de conclusies die ze daaruit willen trekken. Misschien herkent u dit wel. Dit heeft te maken met een gebrek aan kennis en dat is ook begrijpelijk. Het zijn immers gegevens waar u niet dagelijks mee bezig bent, maar wij wel.

In dat geval kan Raijmakers Administraties u helpen. Wij geven speciale trainingen om jaarrekeningen te leren lezen. Natuurlijk verzorgen wij ook andere trainingen op financieel administratief gebied zoals:

  • starten met boekhouden
  • BTW
  • financieel management voor non-financials
  • jaarrekeningen lezen

Advies

Hebt u advies nodig over andere ondernemersvraagstukken of staat de training die u wenst niet in het rijtje? Bel dan met 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933