Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Debiteurenbeheer begeleiding

Debiteurenbeheer is een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Niet iedereen is daar even goed in thuis.Daarnaast zijn er andere factoren waardoor debiteurenbeheer onvoldoende aandacht krijgt. Hierdoor staan uw facturen onnodig lang uit en loopt de liquiditeitsdruk op.

Raijman Administraties biedt u professionele begeleiding op het gebied van debiteurenbeheer en alles wat daarmee samenhangt. Wij begeleiden gevestigde en startende ondernemers. Is er al een probleem in uw bedrijf ontstaan? Raijmakers kan uitkomst bieden met een gedegen plan van aanpak.

Startende ondernemers

Als startende ondernemer loopt u tegen lastige zaken aan, die voor u nieuw zijn. Raijmakers Administraties kent deze problemen maar al te goed. Daarom bieden wij u als starter persoonlijke begeleiding om meer thuis te raken in deze materie. Zo kunnen wij u helpen met het opzetten van een efficiënte, effectieve administratie en u leren hoe het probleem van traag of niet-betalende klanten het beste aanpakt. Een goede start is voor u immers dubbel belangrijk.

Debiteurenbeheer uitbesteden

U kunt ervoor kiezen om uw debiteurenbeheer zelf te doen of dit geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden, zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen.

Raijmakers Administraties kan uw debiteurenportefeuille begeleiden en bewaken. Wij kunnen desgewenst uw moeilijke debiteuren aanschrijven en telefonisch benaderen. Dit betekent dat u snel kunt beschikken over geldmiddelen en er een continuïteit komt in uw debiteurenbeheer, zonder dat u zelf dat lastige gesprek met uw klant hoeft te voeren.

Wilt u ook meer halen uit uw debiteurenbeheer? Bel direct 020 – 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933