Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Vennootschapsbelasting

In Nederland betalen rechtspersonen vennootschapsbelasting over hun inkomen. Bent u bestuurder van een BV of NV, dan moet u, namens de vennootschap, jaarlijks vóór 1 juni uw aangifte vennootschapsbelasting indienen. Sommige verenigingen en stichtingen moeten ook aangifte doen. Een te late of onjuiste opgaaf kan u geld kosten.

Raijmad Administraties is expert op het gebied van fiscale zaken. Uw aangifte vennootschapsbelasting is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte tijdig gebeurt en juist wordt ingevuld. Voor u weer een zorg minder.

Benodigde stukken aangifte vennootschapsbelasting

Aan de hand uw jaarrekening en de door u aangeleverde stukken kan Raijmad Administraties uw aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Wanneer er sprake is van een fiscale eenheid, wordt er vennootschapsbelasting geheven alsof er 1 belastingplichtige is. Als u ook andere diensten bij ons afneemt, doen wij aangifte via de gegevens uit uw boekhouding. Zijn niet alle gegevens vóór 1 juni compleet, dan kunnen wij voor u een uitstel van de aangifte vennootschapsbelasting aanvragen.

Vrijstelling van vennootschapsbelasting

In bepaalde gevallen verleent de fiscus vrijstelling van de vennootschapsbelasting. Wilt u daar meer over weten? Bel dan met een van onze experts op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933