Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Omzetbelasting

Omzetbelasting of btw wordt geheven over de omzet van uw bedrijf. De omzetbelasting die u betaalt over de inkopen voor uw onderneming, mag u in mindering brengen. De meeste ondernemers zijn omzetbelastingplichtig.

De frequentie van een aangifte kan verschillen van een maandaangifte, kwartaalaangifte tot een jaaraangifte. Daarom is een goed gevoerde boekhouding van groot belang. Raijmad Administraties is u graag behulpzaam bij het doen van uw aangifte omzetbelasting.

Wij zorgen dat elke opgaaf correct en bijtijds wordt gedaan. Dat voorkomt boetes en het risico dat u vaker een aangifte omzetbelasting moet doen.

Berekenen omzetbelasting

Uw aangifte omzetbelasting kunt u met een gerust hart aan Raijmad Administraties overlaten. Of het nu gaat om een maandaangifte, kwartaalaangifte of jaaraangifte. Doet u zelf een deel van uw boekhouding, dan controleren wij de stukken die u aanlevert. Aan de hand van de omzet en de betaalde voorbelasting berekenen wij de omzetbelasting die u terugontvangt of moet afdragen.

Bent u klant bij ons, dan hebt u er helemaal geen omkijken naar. Wij doen in dat geval uw periodieke aangifte omzetbelasting via de gegevens uit uw administratie.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Belt u gerust 020 – 410 0933. Wij staan u graag te woord.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933