Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Loonbelasting

Een aangifte loonheffing of loonbelasting geldt voor elke ondernemer die personeel in dienst heeft. Ook als u zelf op de loonlijst staat van uw onderneming, bent u inhoudingsplichtig. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een BV of NV hebt. U dient op vaste tijdstippen een aangifte loonheffing te doen. Dit gebeurt elektronisch.

Raijmakers Administraties kan voor uw onderneming de loonbelasting aangifte regelen. Wij zorgen ervoor dat dit correct en op tijd gebeurt. Voor u wel zo prettig. Onzorgvuldigheid of te late aangifte kan u namelijk extra geld kosten.

Wij halen meer uit uw aangifte

Een aangifte loonbelasting komt voort uit uw salarisadministratie. U houdt op het loon van elke werknemer de premies sociale verzekeringen en loonbelasting in. Aan de hand van de stukken die u ons aanlevert, kunnen wij de aangifte verzorgen. Als wij uw salarisadministratie al verzorgen, is het nog eenvoudiger. De aangifte loonbelasting wordt dan automatisch gegenereerd.

Voor het voeren van een correcte salarisadministratie heeft Raijmakers zeer goede, geavanceerde oplossingen. Deze deskundigheid kan u veel geld besparen.

Advies nodig?

Naast het verzorgen van uw aangifte, kunnen de fiscale specialisten van Raijmakers Administraties u een gedegen advies geven over alle facetten van de wet- en regelgeving op het gebied van loonbelasting. Laat u wijzer maken en bel met een van onze deskundigen op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933