Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Aangifte inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting of IB is een rijksbelasting op het inkomen van natuurlijke personen. Als ondernemer en vaak ook als particulier bent u jaarlijks verplicht tot het doen van een aangifte inkomstenbelasting. Dit moet vóór 1 april elektronisch gebeuren. Raijmad Administraties verzorgt graag uw aangifte inkomstenbelasting. U weet dan zeker dat de opgaaf op tijd gebeurt, goed gebeurt en conform de wetgeving. Zo voorkomt u boetes wegens te late aangifte.

Zijn er omstandigheden waardoor u ons niet tijdig alle stukken kunt aanleveren? In dat geval kunnen wij een uitstel voor u aanvragen tot 1 mei van het volgende jaar.

Voor wie geldt de aangifte inkomstenbelasting?

Niet iedereen hoeft een aangifte inkomstenbelasting in te vullen. De belastingdienst zal u hiervoor uitnodigen. Indien van toepassing, combineren wij uw aangifte met de aangifte van uw partner.

Benodigde stukken aangifte inkomstenbelasting

Aan de hand van de door u aangeleverde stukken, vullen wij uw aangifte inkomstenbelasting in. Bent u al klant bij ons, dan gebruiken wij de gegevens uit uw administratie, aangevuld met door u ingevulde informatie uit de checklist. Onze experts zorgen voor het hoogste rendement uit uw persoonlijke, financiele situatie. Raijmad Administraties regelt eveneens de voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting. Als u geld terugkrijgt.

Uw aangifte inkomstenbelasting tijdig geregeld? Bel met 020 – 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933