Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

ICP aangifte

Een ICP aangifte is van toepassing wanneer u goederen en diensten levert aan bedrijven in het buitenland binnen de Europese Unie. Deze aangifte is eveneens van toepassing als u goederen van uzelf hebt getransporteerd naar een ander land in de EU.

De frequentie van de aangifte kan uiteenlopen van een maandaangifte, een 2-maandelijkse aangifte, een kwartaalaangifte of een jaaraangifte. Op welk tijdstip u aangifte moet doen, hangt af van uw bedrijf.

Raijmakers Administraties heeft veel ervaring op het gebied van ICP aangiften. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd en conform de regels wordt gedaan.

ICP aangifte en btw-identificatienummers

Als u een aangifte ICP doet, bent u verplicht om van elke ondernemer binnen de EU, waarmee u zaken doet, het btw-identificatienummer te vermelden. Dit kan op de aangifte. Raijmakers Administraties kan uw aangifte verzorgen en kan ook de btw-nummers bij de belasting controleren. U bent ervan verzekerd dat alles conform de regels geschiedt.

Noodzakelijke stukken

Raijmakers Administraties doet uw ICP aangifte aan de hand uw stukken. Als u al klant bij ons bent, doen wij aangifte via de informatie uit uw boekhouding. Uiteraard verzorgen wij de volledige controle van uw stukken, zodat alles probleemloos verloopt.

Is u iets niet duidelijk of wilt u meer informatie? Belt u dan met een van onze adviseurs op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933