Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Herstructurering administratie

Bent u toe aan een sanering van uw administratie? Als alles onoverzichtelijk is geworden door de organische groei van uw boekhouding en doordat er teveel mensen aan hebben gewerkt met eigen ideeën, kan Raijmakers Administraties u helpen.

Als u liever zelf uw boekhouding doet, kunnen wij deze herstructureren. Wij kijken naar de opzet, de juistheid en de samenhang en adviseren u hoe het efficiënter, effectiever en goedkoper kan. Uw tijd is immers kostbaar.

Gedeeltelijk automatiseren

Na de check van uw administratie kunnen wij de herstructurering voor u verzorgen. U beslist daarbij zelf of u bepaalde delen van uw administratie toch liever wilt automatiseren of niet. U kunt ook het reorganiseren laten voor wat het is en direct uw volledige administratie automatiseren.

Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen dat uw inkoopfacturen geautomatiseerd in de boekhouding komen. Wij kunnen regelen dat u met een online boekhoudsysteem werkt. Met Mijn Bedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat al uw belangrijke stukken in een veilige omgeving verblijven. Zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden om uw administratie te automatiseren. Dat geeft u meer ruimte om te ondernemen.

Wilt u direct een afspraak maken voor herstructurering van uw administratie? Bel dan 020 – 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933