Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Debiteurenbeheer

Liquiditeit is een van de belangrijkste schakels in uw bedrijf. Om de geldstroom op gang te houden, is het zaak om op tijd te factureren en te incasseren. Lukt u dit door bijvoorbeeld tijdgebrek slechts gedeeltelijk? Roep dan de hulp in van Raijmakers Administraties.

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij voor u facturen opstellen en verzenden, maar ook uw debiteuren aanmanen en vorderingen incasseren. Wij onderhouden een persoonlijk contact met uw klant en houden hem te vriend. Wacht daarom niet langer af. Raijmakers Administraties bespaart u tijd en geld.

Debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden

De huidige tendens is dat bedrijven steeds vaker hun debiteurenbeheer uitbesteden. We leven in een tijd waarin specialisatie dagelijks belangrijker wordt. Raijmakers Administraties is expert op het gebied van debiteurenadministraties. U kunt uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk bij ons onderbrengen. Van factureren tot incasseren. Dit geeft u de ruimte om u te richten op andere belangrijke zaken. Zo bespaart Raijmakers u tijd, geld en frustraties.

Meer weten over een slimmer debiteurenbeheer? Bel direct met een van onze experts op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933