Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Interim financieel management

Raijmakers Administraties biedt bedrijven ook interim financieel management. Wij bieden u alle financiële disciplines die u wenst. Wilt u een efficiëntere administratie of wilt u een vernieuwingsplan doorvoeren? Het team van Raijmakers staat voor u klaar.

Lees meer

Debiteurenbeheer

Liquiditeit is een van de belangrijkste schakels in uw bedrijf. Om de geldstroom op gang te houden, is het zaak om op tijd te factureren en te incasseren. Lukt u dit door bijvoorbeeld tijdgebrek slechts gedeeltelijk? Roep dan de hulp in van Raijmakers Administraties.

Lees meer

Overstappen en converteren administraties

Wilt u wisselen van administratiekantoor of van boekhoudsysteem? Profiteer dan van onze GRATIS overstapservice. Raijmakers Administraties kan uw boekhouding direct overnemen en structureren. Wij brengen eerst uw huidige boekhouding in kaart, verzorgen daarna de migratie en zorgen voor een naadloze aansluiting met andere modules. Uw overstap zal kostenbesparend werken en u meer inzicht geven in uw financiële situatie.

Lees meer

Onsite instructie

Raijmakers Administraties is er ook voor onsite instructie. U bent gewend om uw huidige boekhouding op een bepaalde manier te voeren.

Lees meer

Herstructurering administratie

Bent u toe aan een sanering van uw administratie? Als alles onoverzichtelijk is geworden door de organische groei van uw boekhouding en doordat er teveel mensen aan hebben gewerkt met eigen ideeën, kan Raijmakers Administraties u helpen.

Lees meer

Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933