Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Raijmad Administraties: een compleet pakket aan diensten voor iedere branche, voor ieder bedrijf!

Boekhouden in de Cloud

Tegenwoordig plaatsen we alles in the cloud. Het lijkt wel een toverwoord. Raijmad Administraties ziet the cloud als een toegevoegde waarde en heeft daarvoor een aantal diensten ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld ons tijd- en kostenbesparende Scan & Boek. Dit zorgt ervoor dat de facturen die u scant, op de juiste plek in the cloud worden geplaatst. Scan & Boek is ideaal voor grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren.

Lees meer

Scan & Boek: facturen scannen, documenten scannen

Uw boekhouding scannen spaart u tijd en geld. Onze boekhoudoplossing Scan & Boek is het meest geavanceerde scansysteem op de markt. Voor bedrijven en particulieren. U kunt eenvoudig uw inkoopfacturen scannen en Scan & Boek zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats in het systeem wordt gezet.

Lees meer

Vennootschapsbelasting

In Nederland betalen rechtspersonen vennootschapsbelasting over hun inkomen. Bent u bestuurder van een BV of NV, dan moet u, namens de vennootschap, jaarlijks vóór 1 juni uw aangifte vennootschapsbelasting indienen. Sommige verenigingen en stichtingen moeten ook aangifte doen. Een te late of onjuiste opgaaf kan u geld kosten.

Lees meer

ICP aangifte

Een ICP aangifte is van toepassing wanneer u goederen en diensten levert aan bedrijven in het buitenland binnen de Europese Unie. Deze aangifte is eveneens van toepassing als u goederen van uzelf hebt getransporteerd naar een ander land in de EU.

Lees meer

Loonbelasting

Een aangifte loonheffing of loonbelasting geldt voor elke ondernemer die personeel in dienst heeft. Ook als u zelf op de loonlijst staat van uw onderneming, bent u inhoudingsplichtig. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een BV of NV hebt. U dient op vaste tijdstippen een aangifte loonheffing te doen. Dit gebeurt elektronisch.

Lees meer

Loonstroken

Een loonstrook verstrekt u aan medewerkers die bij u in loondienst zijn. Tegelijk met de uitbetaling van het salaris zorgt u voor deze salarisafrekening. Raijmakers Administraties is al meer dan 20 jaar de betrouwbare expert in loonadministraties. Voor grote en kleine bedrijven. Wij leveren alle loonstroken standaard digitaal.

Lees meer

Human resources / personeelszaken

Een goede HR administratie kost u veel tijd en energie. Zeker in een land als Nederland waar de wet- en regelgeving regelmatig verandert. Raijmakers Administraties kan u helpen. Wij zijn erop ingesteld om uw personeelsadministratie adequaat en doeltreffend te beheren.

Lees meer

Verzuimregistratie / verlofregistratie

Een van de meest arbeidsintensieve activiteiten binnen een bedrijf is het bijhouden van de verzuimregistratie en de verlofregistratie. Raijmakers Administraties is dé professional als het gaat om het beheren van personeelsgegevens. Steeds meer bedrijven maken dagelijks gebruik van onze dienstverlening. De diensten van ons administratiekantoor zijn flexibel inzetbaar. U neemt enkel af wat u nodig hebt.

Lees meer

Debiteurenbeheer begeleiding

Debiteurenbeheer is een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Niet iedereen is daar even goed in thuis.Daarnaast zijn er andere factoren waardoor debiteurenbeheer onvoldoende aandacht krijgt. Hierdoor staan uw facturen onnodig lang uit en loopt de liquiditeitsdruk op.

Lees meer

Herstructurering administratie

Bent u toe aan een sanering van uw administratie? Als alles onoverzichtelijk is geworden door de organische groei van uw boekhouding en doordat er teveel mensen aan hebben gewerkt met eigen ideeën, kan Raijmakers Administraties u helpen.

Lees meer

Traditioneel boekhouden

Met een correcte boekhouding haalt u meer uit uw onderneming. Raijmad verzorgt met plezier uw handmatig ingevoerde boekhouding. Dit kan compleet of gedeeltelijk. Of het nu gaat om het invoeren van facturen en bonnen, de aangifte omzetbelasting of het opstellen van de jaarstukken, wij staan voor u klaar.

Lees meer

Aangifte inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting of IB is een rijksbelasting op het inkomen van natuurlijke personen. Als ondernemer en vaak ook als particulier bent u jaarlijks verplicht tot het doen van een aangifte inkomstenbelasting. Dit moet vóór 1 april elektronisch gebeuren. Raijmad Administraties verzorgt graag uw aangifte inkomstenbelasting. U weet dan zeker dat de opgaaf op tijd gebeurt, goed gebeurt en conform de wetgeving. Zo voorkomt u boetes wegens te late aangifte.

Lees meer

Omzetbelasting

Omzetbelasting of btw wordt geheven over de omzet van uw bedrijf. De omzetbelasting die u betaalt over de inkopen voor uw onderneming, mag u in mindering brengen. De meeste ondernemers zijn omzetbelastingplichtig.

Lees meer

Internationale fiscaliteit

Internationale fiscaliteit betreft alle reglementen en wetten die te maken hebben met de toepassing van internationale belastingverdragen. De Nederlandse overheid heeft met veel landen belastingverdragen gesloten. Dit om te voorkomen dat mensen, die aan belasting zijn onderworpen in verschillende landen, dubbele belasting over hetzelfde inkomen moeten betalen.

Lees meer

Schenk- en erfbelasting

Schenkbelasting en erfbelasting betaalt u over een bedrag dat iemand u bij leven schenkt, of over geld dat u verkreeg via een erfenis. Sinds de nieuwe Successiewet van 2010 zijn de tarieven voor schenken en erven flink verlaagd.

Lees meer

Jaaropgaven

Een jaaropgaaf verstrekt u jaarlijks aan alle medewerkers die bij u in loondienst zijn. Deze opgave bevat een totaaltelling van het loon en de inhoudingen over het voorgaande jaar. Jaaropgaven moeten altijd vóór 1 februari bij uw personeel binnen zijn.

Lees meer

Arbeidsovereenkomsten

U kunt bij Raijmakers Administraties terecht voor het opstellen, aanpassen of beheren van uw arbeidscontracten. Hebt u nog geen eigen arbeidsovereenkomst? Geen probleem. Desgewenst kunnen wij een toegesneden arbeidsovereenkomst voor u opstellen volgens de voor u geldende CAO. Ons NOAB kantoor biedt u de garantie dat het werk door deskundige mensen wordt uitgevoerd en aan alle eisen voldoet.

Lees meer

Eindejaarsverwerking

De eindejaarsverwerking van uw salarisadministratie behelst meer dan alleen de jaaropgaven voor uw personeel. Denkt u bijvoorbeeld aan het verschaffen van gegevens aan de fiscus, bedrijfsvereniging, pensioenfondsen en andere verzekeraars.

Lees meer

Interim financieel management

Raijmakers Administraties biedt bedrijven ook interim financieel management. Wij bieden u alle financiële disciplines die u wenst. Wilt u een efficiëntere administratie of wilt u een vernieuwingsplan doorvoeren? Het team van Raijmakers staat voor u klaar.

Lees meer

Debiteurenbeheer

Liquiditeit is een van de belangrijkste schakels in uw bedrijf. Om de geldstroom op gang te houden, is het zaak om op tijd te factureren en te incasseren. Lukt u dit door bijvoorbeeld tijdgebrek slechts gedeeltelijk? Roep dan de hulp in van Raijmakers Administraties.

Lees meer

Overstappen en converteren administraties

Wilt u wisselen van administratiekantoor of van boekhoudsysteem? Profiteer dan van onze GRATIS overstapservice. Raijmakers Administraties kan uw boekhouding direct overnemen en structureren. Wij brengen eerst uw huidige boekhouding in kaart, verzorgen daarna de migratie en zorgen voor een naadloze aansluiting met andere modules. Uw overstap zal kostenbesparend werken en u meer inzicht geven in uw financiële situatie.

Lees meer

Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933