Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Outsourcing personeelsadministratie

Een goed werkende HR-afdeling is niet altijd even gemakkelijk te realiseren. Vooral de personeelsadministratie laat nogal eens te wensen over. Afspraken worden niet geregistreerd, onkostenvergoedingen onvoldoende gestaafd en achterstanden niet ingelopen. Raijmakers Administraties heeft zich gespecialiseerd in personeelsadministraties. Wij kunnen u helpen met het opzetten of realiseren van een werknemersadministratie en een goed functionerende HR-afdeling.

Personeelsadministratie uitbesteden

Een moderne HR-afdeling bestaat uit een verreikend HR-systeem. U kunt uw personeelsadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Raijmakers Administraties. Handmatig of geautomatiseerd. Wij kunnen de afdeling opnieuw voor u opzetten of herstructureren.
Alle zaken die met uw personeel te maken hebben, kunnen wij u uit handen nemen. Denkt u bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, pensioenadministratie of verzuimregistratie.

Geautomatiseerde personeelsadministratie

Raijmakers Administraties kan voor u een efficiënt werkend HR-systeem realiseren. Geen achterstanden of niet geregistreerde afspraken meer. U, uw managers en uw medewerkers kunnen op elk moment inloggen om hun gegevens te bekijken of afspraken vast te leggen. Dit is voor uw bedrijf het juiste fundament voor een goed beleid.

Wilt u meer weten over outsourcing van personeelsadministratie en wat Raijmakers Administraties hierin voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933