Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Jaarrekening maken

Elk jaar moet u de belastingdienst, uw financiers en soms ook uw personeel inzage geven in de financiële situatie van uw onderneming. Dit gebeurt met behulp van een jaarrekening. Deze jaarstukken bestaan uit een balans en verlies- en winstrekening plus een toelichting. De jaarrekening bevat extra bijlagen in de vorm van interpretaties en analyses.

Afhankelijk van de rechtsvorm bevat het jaarwerk ook een accountantsverklaring. Voor grotere bv’s wordt tevens een directieverslag gemaakt. Raijmakers Administraties stelt jaarrekeningen op voor alle ondernemingsvormen. Daarnaast controleren en beoordelen wij eerdere jaarstukken.

Belang van een goede jaarrekening

Het samenstellen van een jaarrekening moet zeer zorgvuldig gebeuren. Raijmakers Administraties is aangesloten bij de NOAB, een brancheorganisatie die strikte eisen stelt aan haar leden. U bent ervan verzekerd dat wij uw jaarstukken op de juiste manier samenstellen.

Bent u al klant bij ons, dan komen de balans en verlies- en winstrekening automatisch voort uit uw boekhouding. Moet u uw jaarrekening indienen bij de Kamer van Koophandel? Wij kunnen deze voor u deponeren. Wij kunnen teven zorgdragen voor het versturen van de jaarstukken naar uw financiers.

Wilt u uw jaarstukken door ons laten verzorgen?
Maak dan tijdig een afspraak op 020 – 410 0933.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933