Raijmad is aangesloten bij NOAB & bij het Register Belastingadviseurs
 

Fiscale ondersteuning

Tegenwoordig is een goede fiscale support essentieel voor elke ondernemer. De ene wetswijziging volgt de andere in rap tempo op. Raijmakers Administraties is aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Wij zijn een officieel NOAB kantoor en kunnen u op het gebied van belastingen uitstekend van dienst zijn.Onze fiscale experts zijn er voor al uw belastingvraagstukken.

Denkt u bijvoorbeeld aan het doen van uw aangiften, het indienen van bezwaarschriften of overleg en correspondentie met de fiscus. Ook als u te maken krijgt met een bedrijfsovername, de herstructurering van uw onderneming of andere belastingtechnische zaken, staan wij voor u klaar.

Fiscaal advies

Wij kunnen een gedegen fiscale analyse van uw bedrijf maken. U krijgt dan een goed inzicht in de fiscale mogelijkheden en risico's binnen uw onderneming. Bent u al klant bij Raijmakers Administraties, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U krijgt in dat geval standaard professionele fiscale ondersteuning.

Wilt u meer weten over onze fiscale ondersteuning of zit u met een belastingkwestie? Bel dan met een van onze fiscale specialisten op 020 – 410 0933 voor een afspraak.

Hieronder kunt u direct kiezen op welk boekhoudpakket u wilt inloggen. Houd uw inloggegevens bij de hand. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.


Online boekhouden
Mijn bedrijf
Financieel advies
Hands on
Raijmad administraties Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
info@raijmad.nl

Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933